Nazilli'de Yol Açma Ve Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Aydın'ın Nazilli Belediyesi, yol açma ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Yeni Mahalle 22 Sokak üzerinde,...

Aydın'ın Nazilli Belediyesi, yol açma ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Yeni Mahalle 22 Sokak üzerinde, 233 Sokak devamıyla 18 Sokak arasındaki kullanılmayan arsada yol açma çalışmaları başladı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Alıcık, yaptığı açıklamada, “Söz konusu yerdeki kullanılmaz arsada 105 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde açılan yolun altyapı çalışmaları olan yağmur suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi, Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapıldı. Yolların kenarına bordür döşenerek, kullanışlı ve modern görünüm sağlayan beton parke döşeme çalışmaları yapılarak yol, halkımızın hizmetine girecektir. Yeni cadde ve sokakların açılması için istimlak çalışmaları yapılacak, asfaltlama ve parke taşı döşenecek. Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz. Hızla gelişen ve kabuğuna sığmayan Nazilli, modern ve iyi aydınlatılmış caddeleriyle vatandaşlarımızın övündüğü bir kent olacak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: