Nazilli'den 4 Öğrenci Polonya'ya Gitti

Polonya'nın Wroclaw şehrinde düzenlenecek "Healt Eurocamps 2012" etkinliklerine, Nazilli'den 4 öğrenci katılacak.

Polonya'nın Wroclaw şehrinde düzenlenecek "Healt Eurocamps 2012" etkinliklerine, Nazilli'den 4 öğrenci katılacak.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün "Sporla Yaşa" projesi kapsamında yürüttüğü eğitici, öğretici ve kültürel gezi çalışmalarına yenisini daha eklediğini belirtti.

İkinci etabı sona eren projede, katılımcı çocukları Çanakkale ve Ankara-Eskişehir gezilerinden sonra bu kez de proje destekçisi olan Türkiye Futbol Federasyonu aracılığı ile futbol branşında 2 kız, 2 erkek olmak üzere 4 öğrenciyle UEFA tarafından Polonya'nın Wroclaw şehrinde düzenlenecek "Healt Eurocamps 2012" etkinliklerine katılımı için davet edildiğini söyleyen Kaya, "Polonya'da düzenlenecek olan bu etkinliğe 50 ülkeden katılım olacaktır. Türkiye Futbol Federasyonuna verilen 4 kişilik kontenjanına ilçemizden 'Sporla Yaşa' Projesi katılımcısı çocuklar seçilmiştir. Nazilli Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından yürütülen proje, hem ulusal hem de uluslararası çapta ses getirmiştir. Bu projede olumlu sonuçlar alınmıştır. Bunun içinde projeye her türlü desteğini esirgemeyen başta Nazilli Koruma Kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından, 4 öğrenci Nazilli Adalet Sarayı önünden Nazilli Koruma Kurulu Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Koruma Kurulu üyelerince uğurlandılar.

Muhabir : Bahattin Albayrak / Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: