Nazillili Ak Gençlerden Adaylara Açık Çek

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanlığı, 2014 yerel seçimlerinde Nazilli belediye başkanı aday adayları yarışında...

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanlığı, 2014 yerel seçimlerinde Nazilli belediye başkanı aday adayları yarışında tarafsız olduklarını yazılı bir mesaj ile açıkladı.

Seçimlere 17 ay kala gençlik kolları yaptığı açıklamada Nazillili siyasileri de AK Parti çatısı altına davet etti. Seçim sürecinin yaklaştığı şu günlerde, kritik bir dönemden geçiyoruz diyen AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Birkan Şen, yaptığı açıklamada; “Bizler İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı olarak gece gündüz Aydın Büyükşehir’in ve ilçemizin kalkınması için nelerin yapılabileceği konusunda verimli çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımız da gün geçtikte daha somut şekiller alacak ve projeler çerçevesinde partimizin yetkili organlarına sunulacaktır. Ayrıca milletle iç içe olmayı, onların isteklerini ve sorunları ile ilgilenmeyi ihmal etmiyoruz. Milletimizin yüz akı olan partimiz, her geçen gün değer kazanmaktadır. Nazilli’deki gücümüzün daha da geliştiğine inanıyor, tüm hemşirelerimizi AK Parti'ye davet ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Nazilli’de AK Parti’den belediye başkan adayı olabilecek çok değerli kişilerin olduğunu ifade eden Şen; “İçinde bulunduğumuz bu kritik dönemde partimize gönül veren tüm Nazillililere ve partimizden aday olmayı düşünen tüm adaylara Nazilli AK Parti Gençlik Kolları olarak eşit mesafede olduğumuzu ve aday belirleme konusunda tek söz sahibi olan mercinin AK Parti Genel Merkezi olduğu beyan eder, bizlerin de genel merkezle birlikte hareket edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla duyururuz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: