Nazillili Avukatlardan Ali İhsan Karabacak İçin Lokma Hayrı

Nazilli’de önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 40 yaşındaki Avukat Ali İhsan Karabacak,...

Nazilli’de önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 40 yaşındaki Avukat Ali İhsan Karabacak, meslektaşları tarafından düzenlenen lokma hayrıyla anıldı.

Nazilli Baro Temsilciliği tarafından Nazilli Adliyesi önünde dökülen lokma hayrına Nazilli Baro Temsilcisi Ayhan Nuri Ünal başta olmak üzere Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Ağır Ceza Reisleri, Hakimler, Savcılar, Avukatlar ve Adliye personeli katıldı.

Genç yaşta kalbine yenik düşen Avukat Ali İhsan Karabacak’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını ifade eden Nazilli Baro Temsilcisi Ayhan Nuri Ünal; “Değerli kardeşimiz, meslektaşımızı hiç beklemediğimiz bir anda kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak bunun Allah’ın takdiri olduğunu ve her canlının ölümle karşılaşacağı gerçeğini de unutmamamız gerekiyor. Ali İhsan kardeşimiz gerek mesleki faaliyetlerin icrası sırasında gerekse kişisel ilişkilerinde dürüstlüğü, ağır başlılığı ve efendiliğiyle bizlerin saygısını ve sevgisini kazanmıştır. Onu biz hep bu özelliği ile hatırlayacağız. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: