Nazillili Tapuculardan Kaymakam Okur'a Ziyaret

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Tapu Sicil Müdürü Yusuf Cabadağ, personeliyle...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Tapu Sicil Müdürü Yusuf Cabadağ, personeliyle birlikte Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Müdürlüğün Mevcut durumu ve değişimleri hakkında Kaymakam Okur'a bilgi veren Yusuf Cabadağ, Şubat 2012'den itibaren Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi'ne (TAKBİS) geçilerek daha hızlı ve teknolojik hizmet vermeye başladıklarını belirtti. Tapu Müdürü Cabadağ, vatandaşın Tapu Dairesi önünde bekleyerek zaman kaybetmesini önlemek amacıyla SMS sistemine geçilerek hem bilgi akışını sağladıklarını hem de gün içerisinde işlemlerin tamamlanmaya çalışıldığı ifade etti.

Reklam
Reklam

Tapu Müdürlüğünün ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Kaymakam Mehmet Okur ise; "165 yıllık bir tarihi olan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Cumhuriyet tarihinden bile eski. Bir ülke için olmazsa olmaz bir kurumumuz. Nazilli'de de bu güzide kurumumuz özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Gerek TAKBİS gerekse SMS sistemi ile vatandaşa hızlı ve sorunsuz hizmet verilmeye çalışılıyor. Bu nedenle müdürümüz başta olmak üzere tüm personelimizi kutluyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: