Nazilli'nin 2012 Panoraması

Nazilli’de 2012 yılında gerçekleşen olaylar panorama halinde yayınladı.DEPREM PROFESÖRÜ NAZİLLİLİLERİ UYARDINazilli Ticaret Odası tarafından düzenlenen...

Nazilli’de 2012 yılında gerçekleşen olaylar panorama halinde yayınladı.

DEPREM PROFESÖRÜ NAZİLLİLİLERİ UYARDI

Nazilli Ticaret Odası tarafından düzenlenen ‘Nazilli’nin Depremselliği ve Kentleşme Sorunları’ konulu seminerine konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve TMMOB Ankara Jeofizik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Altay, Nazillilileri depreme karşı uyardı.

KENDİSİ AYAKKABI GİYEMİYOR AMA TAMİR EDİYOR

Nazilli ve çevre ilçelerinde büyük semt pazarlarında ayakkabı boyacılığı ve tamiratı yaparak yaşamını sürdüren 72 yaşındaki Kemal Çalışkan’ın ibretlik hayatı gençlere örnek oluyor. Kemal Çalışkan, 13 yaşında futbol oynarken kırılan ayağını tedavi ettiremediği için kangren olmasının ardından sol ayağını diz üstünden kaybettiğini anlattı.

Reklam
Reklam

NAZİLLİ’DE İHALE OPERASYONU

Nazilli’de polisin düzenlediği operasyonda ihaleye fesat karıştırdıkları ve ihaleye katılacakları da tehdit ettikleri iddia edilen 10 kişilik bir şebeke çökertildi.

NAZİLLİ ADLİYESİ’NDE YANGIN PANİĞİ

Nazilli Adalet Sarayı Arşiv bölümünde yangın çıktı. Yangından dolayı meydana gelen is ve söndürme çalışmaları sırasında çıkan sulardan dolayı ufak çaplı maddi zararın olduğunu ifade edilirken, arşivde eski kağıt parçaları, boş a4 kağıt ve eski seçimlerde kullanılan mühür yanarken, yangında tahminen en fazla 500 TL’lik bir zarar meydana geldiğini belirtildi.

10 YIL ARADAN SONRA KAR KEYFİ

Nazilli'de 10 yıl aradan sonra ilk kez yağan kar çocukları sokağa döktü. Kendilerini dışarı atan çocuklar kartopu oynayıp kardan adam yaparak karın tadının çıkardı.

KADRİ ÖLÇENOĞLU KALBİNE YENİLDİ

Aydın'ın MHP'li Buharkent Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu, makamında geçirdiği kalp krizinin ardından tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Yaklaşık 10 gündür ağır soğuk algınlığından dolayı tedavi gören Başkan Ölçenoğlu, 1,5 saat süren Şubat Ayı meclis toplantısının ardından kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

SEVGİLİSİ OLMAYANLARA ALTERNATİF PARTİ

14 Şubat Sevgililer Günü tüm yurtta el ele gezen çiftlerin ve partilerde sevdikleriyle geçirilirken, Nazilli’de ise yalnızlar eğlendi. Sevgililer gününde sevgilisi olmayanlar da ‘Yalnızlar Partisi’nde bir araya geldi.

5 GÜNLÜK BEBEĞİ CAMİ AVLUSUNA BIRAKTI

Nazilli’de 5 günlük bir bebek, soğuk ve yağmurlu havada cami avlusuna bırakıldı. Namaz öncesi camiyi temizleyen müezzin tarafından bulunan bebeğe hemşireler sahip çıktı.

MENDERES TAŞTI TARLALAR VE YOLLAR SULAR ALTINDA KALDI

Bozdoğan’da Kemer Barajından salınan fazla su Yenipazar Ovasını ve karayolunu sular altında bıraktı. Yenipazar-Donduran-Direcik-Dalama-Alanlı-Dereköy arasındaki araziler su altında kaldı.

FENER BAHÇE KOYUN HIRSIZLIĞINDAN TUTUKLANDI

Kuyucak ve Karacasu ilçesinde koyun hırsızlığı yaşandı. Fener Bahçe (27) isimli hırsız, arkadaşı Hüseyin D. ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi, olayla ilgili 5 kişi de gözaltına alındı.

SİNEKÇİLER KÖYÜ, YAYLAPINAR KÖYÜ OLDU

Nazilli'nin en büyük arazisine sahip olan Sinekçiler köyü, organik tarımda markalaşmak için isim değiştirerek Yaylapınar köyü oldu.

Reklam
Reklam

11 YILDIR BİTMEYEN DAVA

Aydın’ın Buharkent ilçesinde 5 yaşında geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi olmadığı için 11 yılda yüzde 90 özürlü hale gelen geç kızın ailesi adalet istiyor.

CENAZEYE GİDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, NAZİLLİ’DE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Nazilli Özel Referans Hastanesinde ilk tedavisi yapılan Çerçioğlu, ambulansla ADÜ Aydın Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

NAZİLLİ TİCARET ODASI ‘5 YILDIZLI’

2008 yılında başlatılan akreditasyon çalışmalarını 2011 yılında tamamlayan ve Türk Standartları Enstitüsü ile Odalar Birliği mensuplarından oluşan bir komisyon tarafından yapılan çalışmaları denetlenen Nazilli Ticaret Odası (NTO), ‘C Grubu Akredite Oda’ olmaya hak kazandı.

NAZİLLİ’DE İHALE OPERASYONU

Nazilli merkezli olmak üzere Ankara, Yalova ve İzmir'de geçtiğimiz perşembe güzü düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3’ü faal 6 belediye başkanının da içinde bulunduğu 24 gözaltı 4. günde sona erdi.

BAŞKAN ALICIK, DUALAR EŞLİĞİNDE UMREYE UĞURLANDI

Reklam
Reklam

MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 10 günlük yıllık iznini Kutsal topraklarda geçirdi. Başkan Haluk Alıcık ve Nazillili 9 iş adamı Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’nın okuduğu dualar eşliğinde uğurlandı.

NAZİLLİ’DE SÜTTEN ZEHİRLENME İDDİASI

Nazilli’de sabah saatlerinde içtikleri sütten zehirlendiklerini iddia eden 6 çocuk Nazilli Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre zehirlenmenin söz konusu olmadığı olayın süte bağlı olarak hazımsızlık olduğu belirtildi.

CHP GENÇLİK KOLLARI SEÇİMİNDE KAN AKTI

CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları seçiminde yaşanan tartışmada bir kişi zarf açacağı ile yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan genci, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ziyaret etti.

İŞADAMLARI EMNİYETE 3 ARAÇ HEDİYE ETTİ

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kullanılan 8 aracın hurdaya ayrılmasının ardından ortaya çıkan eksiklik işadamları tarafından karşılanmaya çalışıldı. İş adamları tarafından imece usulü ile 3 araç alınarak Emniyet teşkilatına hediye edildi.

Reklam
Reklam

NAM YAPMAK İÇİN ADAM VURDU

Denizli devlet karayolu üzerinde bulunan birahanenin işletmecisi, işyeri önünde beklediği sırada ayağından vuruldu. Birahane işletmecisi Yalçın Çevikel’i vuran Yılmaz A. isimli şahsın nam yapmak istediği iddia edildi.

HAYALET SÜRÜCÜ NAZİLLİ’DE GERÇEK OLDU

Nazilli’nin en işlek caddesinde unutulan el freni az daha faciaya neden oluyordu. El freni çekilmeden park edilen otomobil 250 metre ileride Belediye meydanın refüjüne çarparak durdu. Meydanda oturan vatandaşlar korku ve panik yaşarken sürücüsü olmayan arabanın kimseye çarpmaması ise yüreklere su serpti.

DOKUZUN HAMAMI GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK

Nazilli’de 18. yüzyıla ait olduğu tahmin edilen ve kaderine terk edilen 'Dokuzun Hamamı'nın gün yüzüne çıkması için çalışmalar başlatıldı.

BIÇAKLI KATİL ZANLISI ARANIYOR

Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça beldesinde karıştığı iki ayrı olayda 3 kişi bıçaklayarak 1 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen katil zanlısının yakalanması için devam eden aramalara ovada devam edildi.

Reklam
Reklam

YANGIN TATBİKATI GERÇEĞİNİ ARATMADI

Nazilli E Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda yapılan yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Ambulans, polis, jandarma ve itfaiye araçlarının siren çalarak kent merkezinden Cezaevi istikametine geçtiğini gören vatandaşlar ve basın mensupları yangının gerçek olduğu düşüncesi ile cezaevine akın etti.

AK PARTİLİ BAŞKANIN KÖPRÜ İSYANI

Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Yamalak beldesi girişinde bulunan ve 60 yıldır yenilenmeyi bekleyen köprü verilen sözlere rağmen yenilenmeyince AK Partili Belediye Başkanı Necati Soysal'ı isyan ettirdi.

AİLE İÇİ ŞİDDETTE UĞRAYAN ALAGEYİK AĞIR YARALANDI

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve dişilerin en büyük sıkıntıları arasında yer alan aile içi şiddet, hayvanlar aleminde de görülmeye başlandı.

ANNESİNİ DÖVE DÖVE ÖLDÜRÜP ÇAY İÇMEYE GİTTİ

Aydın’ın Nazilli ilçesinde şizofren hastası bir şahıs, annesini döverek öldürdü. Eve gelen polisleri “Kavga yok” diyerek gönderen zanlı, kahvehanede çay içerken yakalandı.

VATANDAŞA ÇÖZÜM ÜRETİRKEN, KULAĞINDAN OLUYORDU

Reklam
Reklam

Nazilli’nin MHP’li Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a doktorlar telefonla konuşma yasağı getirdi. Belediye başkanı olduktan sonra vatandaşa daha yakın olabilmek için cep telefonu numarasını vatandaşa dağıtan ve günde 4-5 saat telefonla görüşme yapan Haluk Alıcık’ın sol kulağında yüzde 50 duyma kaybı olduğu öğrenildi.

NAZİLLİ’NİN CİĞERLERİ YANDI

Nazilli’de gece başlayan yangının kara yüzü günün aydınlanmasıyla ortaya çıktı. Yangında yaklaşık 100 hektar alanın zarar gördüğü tespit edilirken, görülen manzara yürekleri dağladı.

EŞİNİN CEP TELEFONUNDAKİ MESAJLAR CİNAYETE SEBEP OLDU

Aydın'ın Karacasu ilçesinde eşinin cep telefonundaki aşk mesajlarını okuyan bir koca, mesajları çeken kişiyle buluşunca ortalık kan gölüne döndü. Bir kişinin öldüğü olayla ilgili iki kişi tutuklandı.

AVUKAT ALİ İHSAN KARABACAK HAYATINI KAYBETTİ

Geçirdiği kalp krizi sonucunda kısa süre önce anjiyo olan Nazilli'nin sevilen simalarından AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Afyonlular Derneği Başkanı avukat Ali İhsan Karabacak tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayata veda etti.

Reklam
Reklam

İMAR TADİLATLARI AK PARTİ-MHP GÖRÜŞ AYRILIĞINA TAKILDI

Nazilli Belediyesi Meclisi, AK Partili üyelerin tamamının katılmadığı olağanüstü toplantıda imar tadilatlarının görüşülmesi beklenirken toplantıya, 8 AK Partili üyenin yanı sıra 4 MHP’li, 3 CHP’li ve 1 de bağımsız üye mazeretleri nedeniyle katılmadı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan meclis toplantısı daha sonra gene AK Partili Meclis üyelerinin katılmamasına rağmen oy çokluğu ile meclisten geçti

NAZİLLİ HAYVAN PAZARI HİZMETE GİRDİ

Aralık 2011 tarihinde Nazilli Belediye Meclisi tarafından Meclis kararı ile Nazilli Ticaret Borsası tarafından modernize edilerek işletilmesine karar verilen Hayvan Pazarı hizmete başladı.

BÖYLE NAKLİYE ANCA TÜRKİYE'DE OLUR

Böylesi Türkiye’de olur haberleri ve fotoğrafları sosyal medyada çok tıklanırken, bu unutulmayacak karelere bir yenisi de Nazilli’den geldi. Ege’nin en işlek yollarından birisi olan E-5 Denizli-Aydın devlet karayolu üzerinde kafasında kaskı takılı bir şekilde motosikletiyle ilerleyen bir kişi yatak ranzası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı

TRENLE KAMYONET KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 2 AĞIR YARALI

Nazilli'de görevlinin uyarılarına aldırmadan kapalı olan bariyerli hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonet, trenle kafa kafaya çarpıştı. 2 kişinin ağır yaralandığı kazada kamyonette bulunan alkol şişeleri çevreye saçıldı.

NAZİLLİ’NİN 104 YAŞINDAKİ BEKİR DEDESİ HAYATINI KAYBETTİ

Uzun yaşam merkezi Nazilli’nin simgelerinden olan ve Atatürk’ün elini öpmesiyle hatırlanan 104 yaşındaki Bekir Adalığ hayatını kaybetti.

ATIL HANGAR, GELİR GETİRECEK MERKEZE DÖNÜŞECEK

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait Nazilli Hangar Binaları ürün tanıtım merkezi oluyor.

NAZİLLİ’DE ‘NE İŞ OLSA YAPARIM’ DÖNEMİ BİTECEK

Nazilli Ticaret Odası, İş-Kur ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Nazilli Kaymakamlığı ile meslek kursları protokolü imzalandı. Bölgedeki kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak ve aynı zamanda iş arayanlara gerekli donanım ve eğitimi sağlamak üzere iş birliği yapıldı.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR BURSASPOR’UN PİLOT TAKIMI İLAN EDİLDİ

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda karşılaştığı, karşılaşma öncesi ve sonrasında kendileriyle yakından ilgilenen Nazilli Belediyespor’u pilot takımı ilan etti.

NAZİLLİ’DE ADLİ KOLLUK AMİRLERİ KOORDİNASYON TOPLANTISI

Nazilli Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ilçede görev yapan Adli Kolluk birimlerinin amir ve personellerine yönelik adli vakalarda oluşan aksaklıkları gidermek amacıyla ‘Adli Kolluk Amirleri Koordinasyon Toplantısı’ düzenlendi.

NAZİLLİ’DE TREN YANGINI

Nazilli’de tren yangını hemzemin geçit görevlisinin dikkati sayesinde ucuz atlatıldı. Denizli-İzmir seferini yapan trenin Nazilli garına girişi sırasında arkasından dumanlar çıktığını gören görevlinin uyarısı ile muhtemel bir facia erken müdahale ile can kaybı ve yaralanan olmadan ucuz atlatıldı.

ORMANDA KAYBOLAN ÇOCUĞU JANDARMA BULDU

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Haydarlı köyünde ablası ile oynarken kaybolan 7 yaşındaki engelli çocuğu, jandarma ekipleri ve köylüler 8 saat sonra ormanda buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz