Nazilli’ye Atanan Ağır Ceza Reislerine Hoş Geldiniz Ziyareti

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç ve Yönetim kurulu üyeleri, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu...

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç ve Yönetim kurulu üyeleri, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından geçtiğimiz günlerde çıkartılan yaz kararnamesi ile Nazilli’ye atanan Ağır Ceza Reislerini ziyaret etti.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Pirinç, Meclis Başkanı Enes Öğünçlü, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özova, Ramazan Canatan, Mustafa Özmen, Necmi Erkan ve Nuri Elmalı ile Genel Sekreter Eray Rüştü Taka’dan oluşan Ticaret Odası Heyeti yaz kararnamesi ile Nazilli’ye atanan Ağır Ceza Reisleri Numan Kılıç ile Ayhan Bora’ya yeni görevlerinin hayırlı olmasını temennisinde bulundular. Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya ile 1.Ağır Ceza Reisi Ayhan Bora ve Nazilli 2.Ağır Ceza Reisi Numan Kılıç’ı makamlarında ziyaret eden heyet, ziyarette Nazilli’nin bir çok ilden gerek nüfus yoğunluğu ve gerekse iktisadi ölçek olarak daha büyük bir yapıya sahip olduğu dile getirdi. Ziyarette kurumsal işbirliğinin önemine de vurgu yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: