Nazım Hikmet Sanat Merkezi'nde İlk Nikah

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılışı yapılan Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi aynı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılışı yapılan Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi aynı gün güzel bir törene daha ev sahipliği yaptı.

Kültür merkezi içerisinde bulunan nikah salonunun ilk konukları Semra Mertcan ve Ercan Yayla çifti oldu. Çifti bu özel günlerine yalnız bırakmayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilk nikahı kendisi kıydı. Cam bir asansörle salona inen çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklar dileyen Yaşar, Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi'nde kıyılan ilk nikahı kıymanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yaşar, "Yeni açılan nikah salonumuzun ilk şanslı çiftisiniz. Bu salonda kıyılan tüm nikahların sizler gibi nice çiftlere de mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Genç çiftin nikahlarını kıyan Yaşar, evlilik cüzdanını ise Gelin Semra Mertcan'a uzatarak beraber bir ömür saklamalarını istedi. Evlilik müessesinin önemine dikkat çeken Yaşar, "Artık bu birlikteliği yürütmek sizlerin elinde. Birbirinizin eksiklerini aramak yerine eksiklerinizi tamamlar, birbirinize dürüst olursanız bu birliktelik bir ömür devam edecektir. Bu evliliğin sizlere ve ailelerinize huzur ve mutluluk getirmesini dilerim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz