Nazlı Hamarat'dan Vijdan Atasever hakkında kan donduran iddia

Nazlı Hamarat, eşi Emir Şaşmaz ile aşk yaşadığı iddiasında bulunan Vijdan Atasever'i topa tuttu. Nazlı Hamarat, Vijdan Atasever'in eşi Emir Şaşmaz'ın şüphelisi konumunda bulunduğunu iddia etti.

Vijdan Atasever'in Emir Şaşmaz iddiaların Nazlı Hamarat'dan şok bir cevap geldi. Emir Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat, Vijdan Atasever'i kast ederek "O kadın eşimin sevgilisi değil kuryesiydi, cinayeti o işlemiş bile olabilirç" dedi. Emir Şaşmaz cinayetiyle ilgili iddiaların sonu gelmek bilmiyor. Bir yandan ünlü işadamının ölümüyle ilgili sır perdesi aralanmaya çalışılırken, diğer yandan işadamının eşi Nazlı Hamarat ile yasak aşk yaşadıklarını iddia eden Vijdan Vatansever arasında söz düellosu sürüyor.

NAZLI HAMARAT'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Vijdan Vatansever'in; "Ben sana geç kaldım adam yetmedi seninle geçirdiğim koskoca 1 yıl bana. Yetemez! Susacağımı mı sandılar, bilsin herkes. Artık gizleyeceğim bir şey yok. Kaçmaktan yaşayamadığımız aşkımıza üzülüyorum. Artık gösteri zamanı bitti, artık bana aşıkken kimseyi seviyormuş gibi yapmak zorunda değilsin. Artık ölümünden bile prim yapmaya çalışan gösteriş budalalarına tahammül etmek zorunda değilsin." sözlerine Nazlı Hamarat sessiz kalmadı ve iddiaların tersine yasak bir aşkın söz konusu olmadığını dile getirdi.

"VİJDAN ATASEVER ŞÜPHELİ"

Emir Şaşmaz ile oldukça samimi bir şekilde çekilmiş fotoğraflarını yayınlayan Vijdan Atasever'in iddialarına cevap veren Nazlı Hamarat, belki de cinayetin seyrini değiştirecek şok bir açıklamada bulundu. Manken olduğu öğrenilen Vijdan Atasever'in şüpheli olduğunu dile getirdi ve şu açıklamayı yaptı: "Kocam Ukrayna'ya iş için gitti. Yanındaki kız da kuryeydi ve pırlanta taşıyordu. O kız şüpheli, kocamı o bile öldürmüş olabilir. Orada kocam ve iki kız beraberdi, baş başa değillerdi. Yapımcımla sözleşmem var daha fazla konuşamam, cenazeyi bekliyorum."