NBA'de Türk oyuncuların karnesi

NEW YORK (İHA) - NBA'de dün gece 13 maç oynanırken, Mehmet Okur ve Hidayet Türkoğlu başarılı performanslarını sürdürdüler.

Milli yıldız Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, Delta Center'da Houston Rockets'ı 90-80'lik skorla mağlup etti. Bu karşılaşmada benchten gelerek 25 dakika süre alan Mehmet, karşılaşmayı da 20 sayı- 3 rebound- 1 asist ve 1 blokla tamamladı. Houstons Rockets da Çinli Yao Ming ve tecrübeli uzun Dikembe Mutombo ikilisini, toplam 6/14 şut isabeti ve 15 sayıda tutan Mehmet Okur, hücumda ise 8/8 iki sayı ve 4/4 serbest atış isabetiyle oynadı.

Reklam
Reklam

Diğer yandan Orlando Magic'in deplasmanda Atlanta Hawks'ı 117-99'luk skorla mağlup ettiği mücadelede, ay-yıldızlı oyuncu Hidayet Türkoğlu başarılı oyunuyla dikkat çekti. Phillips Arena'da oynanan mücadelede benchten gelerek 31 dakika süre alan Hidayet, karşılaşmayı da 12 sayı- 1 rebound ve 1 top çalma ile tamamladı. Karşılaşma boyunca iyi bir oyun sergileyen Hidayet, 2/2 iki sayı- 2/5 üç sayı ve 2/2 serbest atış isabetiyle mücadeleyi noktaladı.