Ne Giysem Yakışır Başvuruları TV8 Yeni mode programı

TV8 ekranlarında yayınlanacak Ne Giysem Yakışır Başvuruları başladı. Tv8 ekranlarında başvuru yapılacabilecek ve yayınlanacak programın detayları belli olmaya başladı.

Acun Ilıcalı sahibi olduğu Tv8 ekranlarında yayınlanacak Ne Giysem Yakışır başvuruları başlıyor. Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu sunumuyla ekrana gelecek program merak ediliyor. Programı merak edenler için ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Moda programının ismi değişmiş hali. Bu türü Türkiye ilk getiren isim olan Cengiz Abazoğlu tüm Dünyaya satılan programı sonrası yeni kanalında gündüz kuşağına devam edecek.

Moda programının çok tuttuğu biliniyor ancak burada seçim kızların seçilmesi. İyi bir kız seçimi yapılarak başvurulacak yarışma sonrasında büyük ses getirebilir. Yarışmacıların merakla beklendiği programa sizde başvuru yapabilirsiniz.

Reklam
Reklam

NE GİYSEM YAKIŞIR BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Ne Giysem Yakışır programı başvuruları TV8 resmi sitesi ya da TV8basvuru ekranlarında yapılabilecek. Ekranların en çok sevilen programlardan biri olan Ne Giysem Yakışır kızları dikkat çekecek gibi duruyor.

NE GİYSEM YAKIŞIR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Programın Tv8 yeni yayın akışında en çok güvendiği yapımlardan biri. Ne Giysem Yakışır programı Eylül 2016 ilk haftasında Tv8 yayınlanacak. Ayrıca ek bir juri için de görüşmeler sürüyor. İşte Benim Stilim böylelikle artık yayınlanmayacak gibi duruyor. İki moda programı kanalı çok zorlayacak ve Göz6,Güle Güle Oturun ve 2 dizi gündüz kuşağı için şimdiden hazırlanacak gibi duruyor.