Ne kıyameti burası cennet

Bazıları Şirince'de kıyameti beklerken, Manavgat'ta bulunan turistler güneşli havada denizin keyfini çıkardı

Bir yanda devam eden kıyamet tartışmaları, bir yanda Türkiye’nin hemen her köşesini etkisi altına alan soğuk ve karlı havalar Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde turistlerin keyfini bozmuyor. Hava sıcaklığını 16 derece olduğu Manavgat’ta turistler hem güneşleniyor hemde denizin keyfini çıkarıyor.

ANTALYA'DA DENİZ KEYFİ - GALERİ

Dünyanın bir çok yerinde insanlar Maya takvimine göre kıyametin kopacağı beklentisine girerken, bir çokları da kurtuluş için İzmir’in Şirince Köyü ile Fransa’nın Bugarach Köyü’nün yolunu tuttu. Tatil amacıyla Manavgat’a gelen turistler ise ‘Kıyamet kopacak’ söylentisinden çok uzakta 16 derece sıcaklıkta güneşin keyfini çıkardı. Deniz suyu sıcaklığının 19 derece olduğunu gören bazı turistler ise denize girerken, çocuklarda denizin keyfini çıkardı.

Reklam
Reklam

Bu yaptığı tatille birlikte Manavgat’a 20 defadır geldiklerini ve çok memnun olduklarını söyleyen Alman turist Rendlex Heinz Gündler, “Buaralar cennet gibi. Ben Dresden’de yaşıyorum. Şimdi bizim şehrimiz karlı ve çok soğuk. Burada ise muhteşem bir güneş ve deniz var. Eşim denizden şimdi çıktı” dedi. Kendilerinin yanlarında denizsuyu sıcaklığını ölçmek için termometre getirdiğini belirten Gündler; “Şu anda deniz suyunun sıcaklığı 19 derece. Eşim deniz suyunun sıcaklığını ölçer ve öyle denize girer” dedi. Almanya’nın bir çok yerinde karlı ve soğuk bir havanın bulunduğunu belirten Gündler’e, dünyanın çeşitli yerlerinde bazı insanların bugün Maya takvimine gore kıyametin kopacağının beklendiğini hatırlatılması üzerine; “Ne kıyameti. İşte güneş ve deniz. Burası cennet. Ben öyle şeylere inanmıyorum. Kıyamet kopacak diyenlere, Manavgat’a gelerek cennette yaşamalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: