Ne Münasebet 6. bölümde Nil istifa etti

Ne Münasebet son bölümü izleyicilerinin karşısına yine eğlenceli sahneleriyle çıktı. Show Tv ekranlarının romantik komedi dizisi Ne Münasebet 6. bölümünde olanlara daha fazla dayanamayan Nil istifa etti. Peki, Demir bu istifayı kabul etti mi?

Show TV'nin renkli dizilerinden Ne Münasebet 6. bölümü sürpriz gelişmeleri, eğlenceli sahneleriyle izleyicileriyle buluştu. Nil ve Demir'in yeni bir macera peşinde koştuğu dizinin bu bölümünde ikili arasında ipler gerildi. Ahu ve Berkant ikilisinin oyununa düşen çift arasında gerginlik tavan yaptı. Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in başrollerinde yer aldığı, iki zıt insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ancak sonunda birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ele alan Ne Münasebet son bölümü 10 Ağustos Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarına geldi.

NE MÜNASEBET 6. BÖLÜM ÖZETİ

Ne Münasebet son bölümünde; Nil ve Demir arasındaki duygusal çekim bu hafta yerini inatlaşmaya bıraktı. Birbirlerini delicesine kıskanan çiftin arası Ahu ve Berkant yüzünden fena bozuldu. Öncelikle Ahu, Demir'in akılna girmeye çalışatı ve Demir'e Nil'in Berkant'ı tavlamak için süslenip püslendiğini söyledi. Ne Münasebet 6. bölümünde Ahu'nun dolduruşuna gelen Demir, Nil'i kıskandırmak için bol bol Ahu ile vakit geçirdi. Ancak, Demir kıskandırma işini abartınca ortalık fena karıştı. Nil, Demir ve Ahu keyif çatarken yaşadıkları yüzünden Demir'e isyan etti. Demir'in inatçı tavrı ve patron edasına dayanamayan Nil, Ne Münasebet 6. bölümünde önce resti çekecek sonra istifasını verdi!