Ne Olacak Şimdi filmi ne zaman çekildi? Ne Olacak Şimdi filminin oyuncuları kimdir?

Perran Kutman ve Şener Şen’in başrollerinde yer aldığı Ne Olacak Şimdi? filmi, dönemin önemli gelişmelerini konu ediniyor. İki avukat olan Nuran ve Şakir, mahkeme salonunda tanışıyor. İşte, Ne Olacak Şimdi? sorusu, buradan sonra yanıt buluyor…

Nuran, kocası Şakir’in kendisini aldatmasını hazmedemeyerek, çocukluk arkadaşı avukat Orhan’ı tutarken, Şakir de Özden’i tutuyor. İkilinin tuttukları avukatlar Orhan ile Özden, birbirlerini severek evlenme kararı alır. Batılı hayat yaşamına alışık olmayan Orhan, evlendikten sonra kültür çatışması yaşar.

Reklam
Reklam

NE OLACAK ŞİMDİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yönetmen koltuğunda Atıf Yılmaz’ın oturduğu ve senaristliğini Sadık Şendil'in yaptığı Ne Olacak Şimdi filmi 1979’da İstanbul’da çekildi.

Kocası Şakir'in kendisini aldatmasına dayanamayan Nuran, boşanma kararı alıyor. Nuran avukat olarak çocukluk arkadaşı Orhan'ı, kocası Şakir de Özden'i tutar. İki avukat da mahkeme esnasında birbirlerinden hoşlanırlar ve sonra da evlenirler. Fakat, evlilikleri hiç de bekledikleri gibi romantik gitmez. Özden'in sosyeteye yakın, batılı hayat yaşamına alışamayan Orhan, yeni hayatını kendi yetiştiği Anadolu tarzı hayatla karşılaştırmaya başlar.

NE OLACAK ŞİMDİ FİLMİNİN OYUNCULARI

Filmde eşi Şakir'den (Şener Şen), boşanmak isteyen Nuran (Perran Kutman), çocukluk arkadaşı olan Avukat Orhan'a (Levent Kırca) başvurur. Nuran'ın kendisinden boşanmak istediğini (davayı) öğrenen Şakir ise Avukat Özden'e (Nevra Serezli) başvurur. Fakat iki avukat; Özden ile Orhan birbirlerine aşık olur ve bundan sonra olaylar başlar.


Reklam
Reklam

Perran Kutman - Nuran
Levent Kırca - Orhan
Şener Şen - Şakir
Nevra Serezli - Özden
Selim Naşit - Orhan'ın babası
Adile Naşit - Orhan'ın annesi
Bülent Kayabaş - Rıfat ("Rifi")
Neriman Köksal - Betül

Anahtar Kelimeler: