Nebioğlu Belediye Başkanı Chp’den İstifa Etti

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu Belediyesi Başkanı Ertan Aydoğan CHP’den istifa ettiğini açıklayarak bağımsız devam...

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu Belediyesi Başkanı Ertan Aydoğan CHP’den istifa ettiğini açıklayarak bağımsız devam edeceğini belirtti.

Nebioğlu Belediyesi Başkanı Ertan Aydoğan partisi CHP ile arasına mesafe koydu. Bir süre önce tavır koyarak belde de CHP il yönetiminin bulunduğu toplantıya katılmayan Başkan Ertan Aydoğan'ın, noter aracılığıyla istifasını bildirdiği öğrenildi. Aydoğan’ın bu tavrına CHP ise sessiz tepki gösterdi. CHP yönetimi, beldede yeni belediye başkan adayı arayışlarına şimdiden başladı.

Reklam
Reklam

Bu arada, son dönemde Nebioğlu beldesine Tarım Meslek Lisesi yapılmasını isteyen Başkan Aydoğan, bu sözü veren partiye geçebileceğini söylemişti. Eniştesi Recep Demirtaş'ın İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanmış olmasını da dikkate alan belde sakinleri, Başkan Aydoğan'ın okul sözü aldığı taktirde AK Parti'ye geçebileceğini yorumluyor.

İstifasını doğrulayan Başkan Aydoğan, “Hiç kimseye kırgınlığım ve küskünlüğüm yok. Biz bir aileydik. Şu an bağımsız olarak devam edeceğim. Hiç kimseyle bir pazarlığım ve görüşmem olmadı. Bundan sonra sürece göre hareket edeceğim. Konu hakkında basın açıklaması yapmayı düşünmüyorum.”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: