Necati Ateş Ve Veysel Sarı: Türkiye Kupası'nı Kazanmak Istiyoruz

Eskişehirsporlu futbolcular, hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları lig ile 17 Nisan'da karşılaşacakları Türkiye Kupası maçını...

Eskişehirsporlu futbolcular, hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları lig ile 17 Nisan'da karşılaşacakları Türkiye Kupası maçını kazanacaklarından umutlu. Eskişehirspor’un başarılı oyuncularından Necati Ateş ve Veysel Sarı, " Hem lig hem de Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe’yi yenmek istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. İnşallah Fenerbahçe karşısında çifte zaferi kutlayacağız. Kupayı da şehrimize getireceğiz." dedi.

Eskişehirspor'un başarılı oyuncuları Necati Ateş, Alper Potuk ve Veysel Sarı, pazar günü Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacakları maç öncesi öğrencilerle söyleşiye katılarak moral depoladı. Kentteki bir lisede öğrencilerle söyleşiye katılan Ateş, Potuk ve Sarı, liselilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Öğrencilerin sorularıyla bu kez salonda ter döken başarılı oyuncular, liselilerle sık şakalaştı, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe ile oynayacakları iki maçında Eskişehirspor'un hem lig hem de kupa da kaderini belirleyeceğini anlatan golcü Necati Ateş, "Son iki maçımız gerçekten lige de kupaya da damga vuracak. Bu nedenle Fenerbahçe ile oynayacağımız bu iki maça çok iyi hazırlanıyoruz. Bu maç, bizim için ne kadar önemli ise şehir içinde o kadar önemli. İnşallah taraftarımız bizi destekler, hem Kadıköy'de hem içerdeki maçı kazanırız."
Bu sene Türkiye Kupası'nı kazanarak şehre getirmek istediklerinin altını çizen tecrübeli golcü, "İnşallah kupayı getirip UEFA'ya da katılırız. Allah'ın izniyle bu maçlardan güzel neticeler alacağız. Gücümüzü hem Kadıköy'de hem de kupa da göstereceğiz. Yani dişimizi gösterip, onların bizim ne kadar iyi bir takım olduğumuz göstermemiz lazım." ifadesini kullandı.

Bu sene Eskişehirspor'un hiç bir büyük takıma yenilmediğini dikkat çeken Necati Ateş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hepsinde çok iyi oynadık. Ama direkler, şansızlıklar izin vermedi kazanmamıza. İnşaallah Kadıköy'de kazanır ve Kupa da bizim için inanılmaz moral olur."

Reklam
Reklam

VEYSEL: BU SENE KUPA'YI ESKİŞEHİR'E GETİRMEK İSTİYORUZ

Eskişehirspor'un takım, taraftar ve şehir olarak sporda iyi bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Veysel Sarı ise Fenerbahçe ile yapacakları her iki maç için umutlu konuştu.
"İki Fenerbahçe maçımız var. Hem lig hem de kupa. Biz büyük takımlara karşı maç kaybetmedik." diyen Veysel, şunları dile getirdi:
"İnşallah bu hafta Kadıköy'de en iyi neticeyi almak istiyoruz. Kupa bizim için daha önemli. Kupa da geçen sene yarı final oynadık. Bu sene de kupayı Eskişehir'e getirmek istiyoruz. İyi çalışıyoruz. Her iki maçı da kazanacağımıza inanıyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: