Necati Ateş: Yeni Sezonu Bekliyorum, Bir Yere Gitmiyorum

Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Necati Ateş, takımda çok mutlu olduğunu ve kulübüyle bir sıkıntısının olmadığını, "Yeni...

Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Necati Ateş, takımda çok mutlu olduğunu ve kulübüyle bir sıkıntısının olmadığını, "Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.

Ateş, kendisiyle ilgili geçtiğimiz günlerde bazı basın yayın kuruluşlarında çıkan "Necati Ateş, Eskişehirspor'da mutsuz, ayrılmak istiyor." haberlerine cevap verdi.

Eskişehirspor Kulübünün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Ateş, yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Açıklamasında, Eskişehirspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden başarılı oyuncu, "Yorucu bir sezonun ardından şu anda tatildeyiz. Ama yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte önümüzdeki sezon daha fazla goller atıp daha iyi bir seviyeye ulaşacağız." ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde kendisiyle ilgili bazı basın yayın kuruluşlarında içıkan haberlerin aksine, Eskişehirspor'da çok mutluduğu olduğunu dile getiren Ateş, "Kulübümle hiç bir sorunum yok. 2 yıl daha sözleşmem var. Bu süreyi büyük başarılarla, kupalarla süslemek istiyorum." sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz