Necip Fazıl Caddesi'nde Yol Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

KAYSERİ (AA) -  Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Necip Fazıl Caddesi'nde düzenleme, yenileme ve alt yapı çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

KAYSERİ - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Necip Fazıl Caddesi'nde düzenleme, yenileme ve alt yapı çalışmasının devam ettiğini bildirdi. Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, doğalgaz, telekom, elektrik, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesinden dolayı Necip Fazıl Caddesi'nde yeniden düzenlenmesine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Bu nedenle caddede yol düzenleme ve yenileme çalışması başlattıklarını ifade eden Büyükkılıç, “Melikgazi ilçemize yakışır bir ulaşım ağını Kayserimize kazandırıyoruz. Necip Fazıl Caddesi'nde yapılan bu çok yönlü çalışmada, kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma gerçekleştirdik. Son olarak da stonmastik asfalt ile yolumuzu asfaltlayacağız. Necip Fazıl Caddesi'nin ilk etabını bu hafta sonu tamamlayarak hizmete açacağız” dedi. Büyükkılıç, pazarcı esnafının çadırları için yola çaktıkları kazıkların da asfaltı bozduğunu kaydederek, ulaşımın aksamaması için ekiplerin 2 vardiya çalıştığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: