Necip Fazıl Kısakürek Vefatının 30. Yılında Anıldı

Necip Fazıl Kısakürek ölümünün 30. yıl dönümünde Kayseri Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 'Necip Fazıl...

Necip Fazıl Kısakürek ölümünün 30. yıl dönümünde Kayseri Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 'Necip Fazıl Kısakürek'i Anma Gecesi' düzenlendi.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda düzenlenen anma programına Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Eski İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kayseri Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Fikri Tekelioğlu, anma programında yaptığı konuşmada, "Bizlerin gayesi üstadı doğru tanıtmak ve anmak olmalıdır. Hatta rahmetli üstadla ilgili yapılan her türlü faaliyetinde ana gayesi üstadı doğru anlamak ve anlatmak olmalıdır. Bu kural herkesin riayet etmesi gereken bir hassasiyettir. Fakat bu amaca yönelik çalışmaların çoğu zaman bizleri üzdüğüne şahit oluyoruz. Çünkü yanlış ve eksik tanıtılıyor. Doğru bir takdim yapılmıyor. Bu tür anma programlarında konuşmacı, üstaddan çok kendini anlatıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: