Necip Fazıl Kültür Vakfı okuma salonundan yardım kampanyası

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesine bağlı Narlı beldesinde 2 yıldır eğitim faaliyetlerine devam eden Necip Fazıl Kültür...

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesine bağlı Narlı beldesinde 2 yıldır eğitim faaliyetlerine devam eden Necip Fazıl Kültür Vakfı'na bağlı okuma salonundan et dağıtım yardım kampanyası başlatıldı.
Kurban Bayramı'nın 2. günü 150 aileye et dağıtımı yapan okuma salonu, sadece eğitim ile değil her konuda yöre halkının yanında olduğunu gösterdi. Necip Fazıl Kültür Vakfı Başkanı Osman Altunköprü, yapılan yardımlarla ilgili şunları söyledi:
’’Yaklaşık 2 yıl önce açmış olduğumuz okuma salonuna gelen öğrenciler, durumları ekonomik olarak zayıf olan insanların ailelerine et dağıtmayı planladık. Yaklaşık 15 aileye 30 arkadaşımızla beraber et dağıtımı yaptık. Aynı zamanda bayramlaştık. Narlı bugüne kadar ihmal edilmiş bir yer ama biz bu yardımlarla yalnız olmadıklarını, bu yardımlarla ispat etmiş olduk.’’ dedi. Yardımları alan aileler, bu yardımlarda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz