Necip Fazıl'ı Anma Programı Radyo Yayını İle Salondan Yapıldı

Soma ilçesinde yayın yapan Radyo Çağrı FM’in beğeniyle dinlenen şiir ve söyleşi programı Gece Ekspresi,...

Soma ilçesinde yayın yapan Radyo Çağrı FM’in beğeniyle dinlenen şiir ve söyleşi programı Gece Ekspresi, mükemmel bir programa imzasını attı. Necip Fazıl Kısakürek'i anma programı ile Çağrı FM, Gece Ekspresi'ni Belediye Düğün Salonu'nda dinleyicileriyle buluşturdu.

Ahmet Ormancı, Veysel Yula, Mehmet Gürbüz, Yılmaz Gül, Mücahit Mert, Ayşenur Öztürk, Hasan Akbulut, Nazım Işık gibi birbirinden değerli yorumcular, Necip Fazıl Kısakürek şiirlerini seslendirdi. Ayrıca Necip Fazıl Kısakürek’in bestelenmiş şiirlerini seslendiren yorumcular ve Gece Ekspresi Orkestrası, programa katılan izleyicilere ve internetten canlı yayında dinleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Reklam
Reklam

Programa Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, çevre il ve ilçelerden çok sayıda izleyici ve Somalı vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, güzel bir program gerçekleştiren Çagrı Fm ve çalışanlarına teşekkür etti. Program Ahmet Ormancı'nın "Zindan'dan Mehmet'e Mektup" adlı şiiriyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: