Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker, Ereğli’de Incelemelerde Bulundu

KONYA (AA) – Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve beraberindeki heyet Ereğli Eğitim Fakültesi ve Kemal Akman Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

KONYA – Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve beraberindeki heyet Ereğli Eğitim Fakültesi ve Kemal Akman Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ereğli Yüksek Öğretiminin Necmettin Erbakan Üniversitesine bağlanılmasının ardından Ereğli Eğitim Fakültesi ve Kemal Akman Meslek Yüksek Okuluna ilk resmi ziyaret gerçekleştirildi. Rektör Şeker ve beraberindeki heyeti Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Galip Oturanç karşıladı. Prof. Dr. Şeker, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, fiziki ve eğitim alt yapılarının tamamlanması halinde yakın bir süreçte Ereğli Üniversitesinin kurulabilmesinin mümkün olabileceğini ifade etti. Ereğli Yüksek Öğretiminin gerek fiziki gerekse diğer donanımları açısından beklentilerinin çok daha üstünde bulduklarını söyleyen Şeker, ilçedeki akademik birimlere destek olan kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlara teşekkür etti. Şeker, Ayrıca Ereğli’nin gerek akademik kadro eksikliklerinin gerekse fiziki ve donanın eksikliklerinin giderileceğini vurguladı. Ziyarette, rektör yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Prof. Dr. Birol Akgün ve Prof. Dr. Tahir Yüksek de hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: