Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde Proje Toplantısı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ile Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri, her iki fakülte ile ilgili

Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ile Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri, her iki fakülte ile ilgili disiplinler arası konularda projeler üretmek üzere bir araya geldi.

Toplantıda, elektronik haberleşme, uzay ve havacılık sektöründe araştırma-geliştirme projelerinin desteklenmesine ilişkin yönetmelik kapsamında 2013 yılı için belirlenen, desteklemede öncelikli proje konuları ele alındı.

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerafettin Erel, toplantıda, Havacılık ve Uzay Bilimleri ile ilgili yapılacak çalışmalarda, disiplinler arası konuların gün geçtikçe daha fazla önem kazandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Toplantıya, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör yardımcısı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ve öğretim üyeleri katıldı.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: