Neden ağladı?

Tansu Çiller'e benzemek için estetik olan manken Çiğdem Savaş, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Eski Başbakan Tansu Çiller'e benzemek için bıçak altına yatan manken Çiğdem Savaş, Kanaltürk'te Doğa Rutkay'ın 'Herşeyi Söylemek Mümkün' programına konuk oldu.

Kanal 1'de yayınlanan bir magazin programında, 3 yıl önceki bir ilişkisinin gündeme getirilmesi ve estetik operasyonuyla yeniden gündeme gelmeye çalıştığı, reklam yaptığı iddiaları üzerine konuyla ilgili dava açtığını anlatan Çiğdem Savaş, Kanal 1 Magazin Müdürü Reşat Balcıoğlu ile tartıştı. Canlı yayına telefonla bağlanan Balcıoğlu'nun kendisi için "Reklam yapmak için haber olmak için kapımı aşındırdı" iddiaları nedeniyle böyle bir dava açtığını anlatan Çiğdem Savaş ile Balcıoğlu arasında yayında anlaşmazlık yaşandı.

Reklam
Reklam

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Reşat Balcıoğlu, "'Beni haber yapın, reklam yapın' diyerek hiç kimseyi aramadım" diyen Savaş'ın "'Ben yeniden podyuma çıkmak üzere olan bir mankenim. Beni taciz eden Milli bir futbolcu var. Ben bunu kamuoyuna anlatmak istiyorum" dediğini öne sürdü. Bu iddiaları kabul etmeyen Çiğdem Savaş ve Reşat Balcıoğlu arasında çıkan gerginliğe Doğa Rutkay müdahale etmek istedi. "Kim olduğunuzu bilin" diyen Balcıoğlu'na "Sen kim olduğunu bil" cevabını veren Çiğdem Savaş, Balcıoğlu'nun yayından ayrılmasından sonra gözyaşlarını tutamadı.

Canlı yayında zor anlar yaşayan Çiğdem Savaş, yüzünü çevirerek ağladığını göstermek istemedi ancak gözyaşlarına da hakim olamadı. Savaş, "Ağlamak istemiyorum, sonra ağladı diyorlar" diyerek hıçkırıklara boğuldu.