Neden Bu Kadar Kadın Seks Yaparken Orgazm Olamıyor Dersiniz?

Size yine bilimsel açıklamalarla geldik

İşte orgazmın arkasındaki sır!

İş vajina ve orgazm olmaya gelince, kadınların çoğunluğunun büyük zorluk çektiği aşikar. Penetrasyon sırasında orgazm olamayan milyonlarca kadın her geçen gün suçlu kendinde ararken, işin iç yüzüne hiç bakmıyorlar.

Fakat yalnız değilsiniz, yapılan araştırmalar seks sırasında kadının erkekten daha zor boşalmasının oldukça normal olduğunu gösteriyor.

Journal of Sexual Medicine'ın son sayısında kadınların sadece %62.9'unun alıştıkları partnerle orgazma ulaşabildiğini yazarken, erkeklerin partner fark etmeksizin orgazm olabilme yüzdelerinin %85.1'lere çıkabildiğini gözler önüne seriyor.

Reklam
Reklam

Umutsuzluğa kapılmayın

Heteroseksüel kadınların seks sırasında orgazm olamamasının en büyük sebebi partnerlerinin çaba göstermemesiyken, kadınların mastürbasyon sırasında penetratif hareketlerde bulunmamaları da bir sebep olarak sayılıyor. Orgazm kendinizi alıştırdığınız şekle göre değişir

Yani eğer ilk mastrübasyona başladığınız zamanlardan beri penetratif şekillerde boşalmadıysanız, seks sırasında boşalmanız oldukça zor. Bunun önüne geçmek için kadınların mastürbasyonlarını daha penetratif bir şekle sokmaları gerektiği söyleniyor. Öte yandan, bunu dert etmiyorsanız, nasıl zevk alıyorsanız öyle zevk almaya devam edin, vajinal orgazm ve klitoral orgazm diye bir şey yoktur, orgazm vardır.

Kaynak: http://www.buzzfeed.com/caseygueren/p-in-v-orgasm