'Neden geç geldiniz'

Evinden köpeğine yem vermeye çıktı, kurşunlanarak öldürüldü...

Abdurrahman Gazi Mahallesi Bahadır Caddesi Pınarbaşı sokaktaki olay iddiaya göre şöyle gelişti. İki yıl öncesine kadar Muhasebe müdürlüğü yapan Okan Çakır (38) sabah 34 DS 1467 plakalı aracına binerek bahçe olarak kullandığı araziye geldi.

Bahçedeki köpeklerine yiyecek vermek için geldiği öğrenilen Çakır'a bahçe tellerinin dışından bir kişi ateş etmeye başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre yaya olarak gelen kimliği belirsiz kişi 4 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Okan Çakır karın boşluğuna isabet eden kurşunla yere yığılırken vatandaşlar polis ve ambulansa haber verdi.

Reklam
Reklam

SAĞLIK EKİPLERİ DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPTI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan yaralıya dakikalarca kalp masajı yaptı. Olayı duyar duymaz gelen Çakır'ın eşi Gülcan Çakır (40) ise eşinin aracının içinde gözyaşı dökerek yapılan müdahaleyi izledi. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Okan Çakır kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu sırada acı haberi telefonla alan Çakır'ın oğlu ve yakınları olay yerine koştu. Polis emniyet şeridini geçerek bahçeye giren Çakır'ın yakınlarını güçlükle sakinleştirerek dışarıya çıkardı.

ACILI EŞ AMBULANSI YUMRUKLADI

Eşini kaybeden Gülcan Çakır dışarıda bekleyen sağlık ekiplerine “neden geç geldiniz" diye seslenirken park halindeki ambulansı yumrukladı. Olay yeri inceleme ekipleri de hayatını kaybeden Okan Çakır'ın cesedini inceledikten sonra ceset Savcının talimatıyla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis görgü tanıklarının ve ailenin diğer fertlerinin ifadeleri doğrultusunda cinayeti aydınlatmak için çalışmalara başladı. Yapılan ilk araştırmada Okan Çakır'ın maddi durumunun iyi olduğu iki yıl öncesine kadar muhasebe müdürlüğü yaptığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturması devam ediyor.

Reklam
Reklam

DHA