Nedim Türkmen: Moralleri Tavan Yapmış Bir Fenerbahçe’yle Karşılaşacağız

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, hafta sonu moralleri tavan yapmış bir Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını söyledi.Spor...

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, hafta sonu moralleri tavan yapmış bir Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Orduspor’da kulüp başkanı Nedim Türkmen, Cihan Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu.

Nedim Türkmen, sözlerine UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali ilk maçında Lazio’yu 2 – 0 yenen Fenerbahçe’yi tebrik ederek başladı.

Sarı – lacivertlilerin aynı ciddiyette devam etmesi halinde UEFA Kupası'nı alabileceğini düşündüğünü dile getiren Nedim Türkmen, “Bu anlamda Fenerbahçe, Türkiye’ye güzel bir gece yaşattı. Pazar günü de moralleri tavan yapmış bir Fenerbahçe ile moralleri dip yapmış bir Orduspor karşılaşacak.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

“FENERBAHÇE GİBİ DEĞERLİ BİR RAKİBİ ORDU’DA YENMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Orduspor’un 3 puana çok ihtiyacı olduğunu kaydeden Türkmen, “Böyle bir galibiyete ihtiyacımız var. Hem bu kötü havayı ortadan kaldırmak hem de kalan 6 maçla ilgili olarak umudumuzu diri tutma anlamında. Zor bir maç olacak. Günlük motivasyon ve çok istemek önemli. Fenerbahçe gibi değerli bir rakibi Ordu’da yenmek için elimizden gelen herşeyi yapacağız.” diye konuştu.

BAŞKAN TÜRKMEN’DEN TARAFTARLARA

Orduspor taraftarlarına da seslenen başkan Türkmen, taraftarlarını kötü günlerinde de yanlarında görmek istediklerini söyledi. Türkmen, geride kalan maçların önemine ve ortada olan 21 puanı dikkat çekerek, şöyle konuştu:

“Geride oynanacak 7 hafta ve ortada 21 puan var. Fenerbahçe maçında her 3 sonuç da olabilir. Ondan sonra da kalan 6 maç var. Ben Orduspor’un küme düşmeyeceğine gönülden inanıyorum. Çalışıyoruz ve bunun karşılığını alacağız. Geçen hafta son dakikalarda 2 gol yedik çok kötü bir hakem yönetimi vardı. Ve hep şanssız maçlar kaybediyoruz.

Reklam
Reklam

Biz iyi oynuyoruz ve karşılığını alamıyoruz. Bu iyi oyun sürdüğü sürece bunu sonucunun alınacağını düşünüyorum. Taraftar olmak demek bir işin tarafı olmak demek. İyi günde kötü günde hep takımının yanında olmak demek. İyi gününde herkes yanınızda olur. Önemli olan kötü günde takımla birlikte olabilmektir. Biz bunları aşacağız.”

“FİKSTÜR AVANTAJIMIZ VAR”

Nedim Türkmen, takımının ilk 8 hafta neler yapabileceğini gösterdiğini belirterek, son haftalara girilirken fikstür avantajının kendilerinden yana olduğunu kaydetti.

Türkmen, “Fikstür avantajımız olduğunu düşünüyorum. Rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak biz de daha rahat takımlarla oynayacağız. Çok isteyen kazanır. “ dedi.

“REKABETİN OLDUĞU SÜPER LİG, AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDEN TAKIMLARIN LEHİNEDİR”

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bu yıl Avrupa kupalarında çeyrek finale yükselmesini değerlendiren Türkmen, “Ligde adaletsiz bir yarış var. Kadro dengesizliği var. Anadolu takımlarının güçlü olması, sizi zorlaması, Anadolu takımlarını kolay yenememeniz Avrupa’da başarınıza etki edecektir." diyerek, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Siz her rakibi yenerek kendinizi sınayamazsınız. Rakibin de güçlü olması gerekiyor. Bu anlamda ligin çok çekişmeli geçmesi bu takımları da ciddi tutuyor ve farklı sonuçlar ortaya çıkıyor. Rekabetin olduğu bir Süper Lig, Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden takımların lehinedir.”

Anadolu takımlarıyla İstanbul takımları arasındaki uçurumun kapanması gerektiğini aktaran Türkmen, sözlerini şöyle tamamladı: “Rekabet sanayide de futbolda da iyidir. Rekabetin olduğu yerde bütün rakipler birbirlerini çok zorlayacağı için bu Avrupa platformunda sizi diri tutacak ve takımlar da bunun karşılığını alacaktır diye düşünüyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: