Nedim Türkmen: Rakibimizin 10 Kişi Kalmasını Değerlendiremedik

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, birbirlerine benzeyen iki takımın mücadelesinde rakiplerinin 10 kişi kalmasını değerlendiremediklerini...

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, birbirlerine benzeyen iki takımın mücadelesinde rakiplerinin 10 kişi kalmasını değerlendiremediklerini söyledi.

İstanbul BBSK ile 1 – 1 berabere kalan Orduspor’da kulüp başkanı Nedim Türkmen, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu. Nedim Türkmen, iki takımı da mücadelesinden ötürü tebrik ettiğini ifade ederek, “Birbirine çok benzer oyun oynayan iki takımın mücadelesinde rakibimizin 10 kişi kalmasını değerlendiremedik.” dedi.

İstanbul BBSK’nin 10 kişi kalmasının ardından hakemin bütün takdir haklarını rakiplerinden yana kullandığını kaydeden Başkan Nedim Türkmen, “Bir penaltımızın verilmediğini düşünüyorum; ama sahada çok iyi mücadele vardı. İstanbul BBSK bizi yenebilirdi. Buradan ders çıkarmak lazım. Önümüzde Galatasaray maçı var. İnşallah takımımız daha iyi olacak ve seyircimizin önünde 3 puan alacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz