Nedim Türkmen’in On Parmağında On Marifet

Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen’in on parmağında on marifet dikkat çekiyor.Orduspor Başkanı Nedim...

Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen’in on parmağında on marifet dikkat çekiyor.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, kulüp başkanlığının yanında mali müşavirlik, mali danışmanlık, bilirkişilik, 2 farklı üniversitede öğretim görevlisi olarak ders veriyor. Bunun yanı sıra 25 ülkeden 65 avukat ve mali müşavirin üye olduğu International Practice Group’ta 6 ayda bir konuşmacı olarak yer alıyor. Ayrıca yurt içinde ve yurt dışında konuşmacı olarak katıldığı panellerde çalışmalarına eklenince, boş vakti kalmıyor.

Reklam
Reklam

Bağımsız denetim şirketinin sahibi olduğunu anlatan Türkmen, "Mali müşavirlik ve danışmanlık işi yapıyorum. Sadece Türkiye'de değil uluslararası danışmanlıkta yapıyorum. Ayrıca Haliç Üniversitesi’nde öğretim görevlisiyim. Uluslararası Ticaret ve İşletme bölümünde 4. sınıflara Türk Vergi Sistemi dersini anlatıyorum. İkinci olarak İstanbul Aydın Üniversitesinde Uluslararası Denetim Standartları ve Türkiye'de denetimin yapısı dersini yüksel lisans öğrencilerine anlatıyorum. Orduspor Kulüp Başkanlığı görevini yerine getiriyorum. Uluslararası Yabancı Sermaye Derneğinin üyesiyim. Paneller ve seminerlere katılıyorum. 25 ülkeden 65 üyesi bulunan International Practice Group’un üyesiyim. Dünyadaki tüm avukatlar ile yeminli müşavirlerin oluşturduğu bir grup. 6 ayda bir de yurt dışında 4 günlük bir konferans oluyor. En son Budapeşte’de idik, Eylül ayında Polonya da olacağım. Ticaret mahkemelerinde bilirkişilik yapıyorum. Turizm sektörünün vergilendirilmesi benim tezimdi. Turizm ile uyuşmazlık olduğunda bana geliyorlar" dedi.

Reklam
Reklam

“BAŞARI İÇİN PLANLAMA ŞART”

Başarı için her şeyin çok iyi planlanması gerektiğini söyleyen Türkmen, “Koşuşturmaktan ve bir şeyler başarmaktan dolayı çok memnunum. Birkaç görev daha olsa onları da yerine getiririm. Toplum olarak ta çalışmaktan dolayı yorulmamamız gerekir. Başarı tüm yorgunluğu alıp götürüyor” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: