Nefes kesen firari avı

Şanlıurfa'da Polis ve Özel Harekat ekiplerinin firari avı nefes kesti...

Bahçelievler Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında amca ve yeğen arasında çıkan silahlı çatışma sonrası amca Enver G. yaralandı. Daha önce 35 sabıkası bulunan şüpheli yeğen Mehmet Ali G. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Alınan ihbarın ardından polis ve özel harekat ekipleri firari avına çıktı. Şahsın Eyübiye Semti'nde bulunan Şıh Maksut Türbesi yakınlarında saklandığı bilgisi üzerine ekipler buraya hareket etti. Şüphelinin mahalle okulunda bir müddet saklandığı bilgisi üzerine ekipler burayı da kontrol etti.

Reklam
Reklam

Sokakları da didik didik arayan ekipler firari şahsın izine ulaşamadı. Mahallede bulunan Kur'an Kursu binasını da arayan ekipler şahsı burada da bulamayınca soruşturma çemberini genişleterek diğer bölgelerde de arama başlattı.

Tüm bu yaşananlar mahalle sakinleri tarafından heyecan ve merak dolu gözlerle takip edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: