Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Elazığ Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, batı illerine uyuşturucu nakli yapmaya çalışan 3 zehir tacirini,takip sonunda 50 kilo esrarla yakaladı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, doğu illerinden temin edilen yüklü miktardaki esrar maddesinin Elazığ üzerinden batı illerine nakledileceği istihbaratı üzerine harekete geçti.

Gece geç saatlerde Elazığ-Bingöl karayolu Elazığ girişinde gerçekleştirilen bir operasyonla araç takibe alındı. Trafikte heyecanlı bir kovalamacanın ardından durdurulan minibüste narkotik köpeği marifetiyle arama yapıldı.

Araçta yapılan aramada bohça ve kumaş parçalarının altına gizlenmiş şekilde 50 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, S.K, İ.K, C.K isimli üç şüpheli şahıs ta aracın içinde suçüstü yakalandı.

Reklam
Reklam

Adli makamlarına sevk edilen şüphelilerden İ.K. yaşı küçük olduğu için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. S.K. ve C.K. tutuklanarak Elazığ E Tipi Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.

Diğer bir operasyonda ise, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince alınan bir ihbar üzerine 03/09/2014 günü saat 01:10 sularında Bingöl – Elazığ istikametinde durdurulan araç içerisinde zulalanmış halde O.F. ve A.C. isimli şahıslara ait toplam 10.000 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş olup, ele geçirilen gümrük kaçağı sigaralara el konulmuştur. O.F. ve A.C. isimli şahıslar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan işlem başlatılmış olup kapsamlı soruşturma devam etmektedir.

Ajans23 / Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: