Nehirde Kaybolan Sürücü Aranıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kızılırmak Köprüsü'nde devrilerek bariyerlere çarpan hafif ticari araçtan nehre düştüğü sanılan sürücüye ulaşabilmek için arama çalışması başlatıldı.

Kayseri'de Kızılırmak Köprüsü'nde devrilerek bariyerlere çarpan hafif ticari araçtan nehre düştüğü sanılan sürücüye ulaşabilmek için arama çalışması başlatıldı. Ebubekir Çelebi'nin kullandığı 35 KA 515 plakalı hafif ticari araç, Kayseri-Ankara karayolunun 20'nci kilometresinde Yemliha beldesi yakınlarında bulunan Kızılırmak Köprüsü'nde devrildi. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, kazadan sonra kaybolan araç sürücüsü için Kızılırmak'ta arama çalışması başlattı. Görgü tanıklarının Kızılırmak'a düştüğünü iddia ettiği sürücüyü bulmak için AKUT, Adana Emniyet Müdürlüğünden gelen sualtı polisleri, sivil savunma ve jandarma ekipleri arama yapıyor. Kaybolan Çelebi'nin, Yemliha belde Belediyesinde görevli olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: