Nehre atlayan genç kızı vatandaşlar kurtardı

Adana’da bir genç kız, tarihi Taşköprü’den Seyhan Nehri’ne atladı. 19 yaşındaki Yasemin K., çevredeki vatandaşlar...

Adana’da bir genç kız, tarihi Taşköprü’den Seyhan Nehri’ne atladı. 19 yaşındaki Yasemin K., çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Görgü tanıkların iddiasına göre, Taşköprü üzerinde yaklaşık 15 dakika cep telefonu ile konuşan Yasemin K. daha sonra çantasını ve telefonunu bırakıp suya atladı. Olayı fark eden civardaki dört kişi suya girip kızı güçlükle sahile çıkardı. Köprü ayağına denk geldiği için çenesinden yaralanan Yasemin K. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Görüntü çekilmesini istemeyen K.’nın, niçin böyle bir girişimde bulunduğu araştırılıyor. Hayatını tehlikeye atarak nehirde kızın boğulmasını önleyen Ömer Çakırtaş, bu davranışının insanlık görevi olduğunu söyledi. Olay yerine gelen güvenlik ekipleri de duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: