Nejat Uygur ve Müjdat Gezen'e onur ödülü

BİLECİK (İHA) - 3. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali'nde emektar oyuncu Nejat Uygur ve Müjdat Gezen'e onur ödülü verildi.

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro festivali ödül töreniyle kapandı. 6 Eylül Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene Kültür Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Büyük, Bilecik Valisi Musa Çolak, AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başsavcı Harun Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman, vatandaşlar ve aileleriyle birlikte çocuklar katıldı.

Reklam
Reklam

Bu yılki onur ödülü Nejat Uygur ve Müjdat Gezen'e verildi. Emektar sanatçı Nejat Uygur'un ödülünü Belediye Başkanı Selim Yağcı verdi. Hasta olduğu için törene gelemeyen Müjdat Gezen'in ödülünü ise Serhat Candemir'e Kültür Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Büyük verdi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye olarak alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve sanatsal olarak da çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Mahallemizdeki vatandaşın ayağındaki çamuru giderirken entellektüel vatandaşlarımızın da sanatsal eksikliğini giderme çabası içine girdik. Tiyatro festivaline her türlü desteği sağlayan Valimiz Muza Çolak ve milletvekillerimiz ile Kültür Bakanlığı müsteşarımıza teşekkür ediyorum" dedi.