Nem itici, su geçirmez Jack&Jones montta kısa süreliğine 1070 TL indirim var

Soğuk kış günlerinde sizi sıcacık tutacak, şıklığınızı ön plana çıkaracak bir mont arıyorsanız Jack&Jones'un nem itici ve su geçirmez montu tam size göre! Şimdi kısa bir süreliğine %36 indirimle satışa sunulan monta sahip olmak için acele edin. İşte detaylar...

Kışın, sezonunda mont almak pek mantıklı olmayabilir çünkü fiyatlar fazlasıyla cep yakıyor. Soğuk havalar için kaliteli, ısı yalıtımlı, su geçirmez bir mont arıyorsanız kışa girmeden, hazır indirim de varken ihtiyacınızı gidermek çok daha mantıklı ve bütçe dostu bir yol. Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz olmanız gereken yerdesiniz! Günün fırsatları kapsamında bugüne özel indirime giren Jack & Jones JCOSONIC STAND COLLAR JACKET Mont'ta kaçırılmayacak bir fırsat sizleri bekliyor.

1. Kışın vazgeçilmeziniz olmaya aday: Jack & Jones JCOSONIC STAND COLLAR JACKET Mont, Erkek


Nem itebilen, su geçirmez kumaşı sayesinde vücut sıcaklığınızı stabil tutan bu mont, soğuk havalarda ekstra koruma sağlar. Canlı rengi sayesinde tarz sahibi görünmek isteyenlerin favorisi olan ürün, yüksek yaka detayıyla şık bir görünüm sunar. Kış soğuklarından korunmak ve aynı zamanda gündelik hayatta tarz sahibi olmak isterseniz bu monta bir şans verebilirsiniz.

Ürünü İncele

2. Haki rengi de indirimde: JACK & JONES JCOSONIC STAND COLLAR JACKET Mont


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Jack&Jones tişörtlerini ve boxerlarını hep alırım. Mont ilk kez aldım ve gerçekten beni kalitesiyle şaşırtmadı. Beğendim. Tavsiye ederim."

  • "Kalıp olarak bir beden küçüğünü almak lazım. Benimki büyük oldu."
Ürünü İncele

3. Bej rengi de indirimde: JACK & JONES JCOSONIC STAND COLLAR JACKET Mont


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Hafif su geçirmezliği var. Gerçekten sıcacık tutuyor."

  • "Bir beden büyük aldım ama tam beden de alsam olurmuş."
Ürünü İncele

4. Siyahı da indirimde: JACK & JONES JCOSONIC STAND COLLAR JACKET Mont


Kullanıcılar ne diyor?

  • "Outdoor mont alacakken uygun fiyatı nedeniyle bunda karar kıldım, bir outdooe kalitesi beklemem tabii ki yanlış ama fiyatına göre çok iyi."

  • "Paketlemesi çok iyiydi, kargo da çok hızlıydı. Ürüne laf yok."
Ürünü İncele

Bu içerik 16 Ekim 2024 tarihinde yayınlanmıştır. İçerik yayınlandıktan sonra listelenen ürünlerin indirim oranlarında ve fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: