‘nerede Hareket Orada Bereket’

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde organize edilen 'Nerede Hareket Orada Bereket' spor etkinliği,...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde organize edilen 'Nerede Hareket Orada Bereket' spor etkinliği, Bursa’da renkli görüntüler oluşturdu.

Halkın spor faaliyetlerine katılmalarını sağlamak için gerçekleştirilen proje kapsamında ‘Nerde Hareket Orda Bereket’ sloganıyla çeşitli faaliyetler yapıldı. Gösterilere katılan sporcular, kendi alanlarında gösteriler yaparken, izleyicileri mest etti. Programda sporcular güreş, judo, karate, basket, halter, masa tenisi ve voleybol gibi diğer branşta gösterilerin yer aldığı faaliyete vatandaşlar ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Bu tür faaliyetlerden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise, “Çocuklarımız eğlenceli dakikalar geçiriyor. Bu tür etkinliklerin zaman zaman düzenlenmesi gerekir” diye konuştular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: