"Nerede Hareket Orada Bereket" Etkinliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Türkiye'de spor bilincini artırmak ve halkın spor faaliyetlerine katılımını sağlamak amacıyla hazırladığı "Nerede hareket orada bereket"

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Türkiye'de spor bilincini artırmak ve halkın spor faaliyetlerine katılımını sağlamak amacıyla hazırladığı "Nerede hareket orada bereket" projesi kapsamında, Edirne'de etkinlikler düzenlendi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Şükrüpaşa atletizm sahasında, mini basketbol, mini tenis, mini voleybol, badminton, step-aerobik, futbol, masa tenisi, ayak tenisi ve sokak oyunlarına vatandaşların ilgi gösterdiği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, "Nerede hareket orada bereket" projesiyle tüm spor branşlarının tanıtılması ve çocuklara sevdirilmesinin amaçlandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Sporun özellikle çocuklarda ruhsal ve zihinsel sağlığı olumlu yönde etkilediğini ve her yaştan insanın spor yapması gerektiğini belirten Ocak, proje kapsamında kentte spor bilincinin oluştuğunu kaydetti.

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: