“nerede Hareket Orada Bereket” Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Nerede Hareket Orada Bereket” yürüyüşü düzenlendi.Gençlik ve...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Nerede Hareket Orada Bereket” yürüyüşü düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 il genelinde “Nerede Hareket Orada Bereket” Projesi ile düzenlediği etkinlikler kapsamında Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de her yaştan katılımla yürüyüş düzenlendi. 18 Temmuz Stadyumunda başlayan yürüyüşe sporcular ve veliler de katıldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran bu yürüyüşteki amaçlarının Düzce’de spor bilincini arttırmak olduğunun söyledi. Şiran, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 81 il genelinde başlattığı Nerede Hareket Orada Bereket Projesi ile vatandaşlarımızın spor faaliyetlerine katılımını sağlamayı amaçlamıştır. Her yaştan vatandaşlarımız ve engellilerin de eşlik ettiği bu yürüyüş ile yaz spor okullarımızın başlangıç olması da ayrıca önem arz etmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

“Nerede Hareket Orada Bereket” yürüyüşüne katılan sporcular daha sonra Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Antrenörleri eşliğinde kültürfizik hareketleri yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: