Neron, Beşiktaş'ta ortaya çıktı

İSTANBUL (İHA) - İstanbul genelindeki araç kundaklama olayları devam ediyor. Neron bu defa Beşiktaş'ta ortaya çıktı.

Görgü tanıklarını ifadesine göre bir otomobil içerisinde gelen 2 kişi, sokak içinde bulunan bir aracı ateşe verdikten sonra olay yerinden kaçtı. Yanmaya başlayan araçta zaman zaman patlamalar yaşanırken, alevler, bitişikteki diğer araca da sıçradı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 05.00 sıralarında Beşiktaş, Fikri Öneş Sokak'ta meydana geldi. Tuncay Kartaltepe'ye ait olduğu belirlenen 34 VV 3399 plakalı otomobil, kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından molotof kokteyli atılarak, yakıldı. Otomobili saran alevler, bitişikte bulunan bir başka araca da sıçradı. Olayda her 2 otomobil de kül oldu.

Reklam
Reklam

Olayın ardından neye uğradığını şaşıran araç sahibi Tuncay Kartaltepe, "Uyuyordum. Aracımın yandığını söylediler. Hiçbir şey bilmiyorum. Allah'a havale ediyorum "diyerek tepkisini dile getirdi. Bir görgü tanığı ise, "Camdaydım. İçeri girdiğim sırada bir ses duydum. Tekrar dışarı baktığımda aracın yanmakta olduğunu gördüm. Bu sırada koşarak araca binen 2 kişinin, araçla birlikte hızla uzaklaştığını gördüm. Hemen itfaiyeye haber verdim, ancak itfaiye ekipleri yarım saat sonra geldi" dedi.
Öte yandan dar sokaklar nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çeken itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak, söndürdü. Her 2 otomobilin de kullanılamaz hale geldiği yangın, çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Araçların yanması sırasında zaman zaman patlamalar yaşandığı belirtildi.

Bu arada Gayrettepe Polis Merkezi'nin hemen yanı başında yaşanan olaya vatandaşlar yoğun bir şekilde tepki gösterdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.