Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in öpüşme sahnesi ekrana kilitledi

Kara Sevda'nın 20. bölümüne Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in öpüşme sahnesi damga vurdu. Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in ateşli öpüşme sahnesine ikilinin gerçek hayattaki sevgililerinin ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Star Tv'nin iddialı yapımlarından Kara Sevda'nın dün akşam ekrana gelen 20. bölümüne Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in öpüşme sahnesi damga vurdu. Dizinin takipçileri bu sahne karşısında şaşkınlık yaşadı. Çünkü; dizinin başladığı tarihten bu yana ikili bu kadar yakınlaşmamıştı. Kara Sevda 20. bölümün finaline doğru ise büyük bir sürpriz yapıldı; dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere'yi canlandıran Burak Özçivit ve kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'e hayat veren Neslihan Atagül ateşli bir öpüşme sahnesiyle izleyici karşısına çıktı.

SEVGİLİLERİNİN TEPKİSİ MERAK KONUSU OLDU

Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in dudak dudağa hallerini gören Fahriye Evcen ve Kadir Doğulu'nun nasıl bir tepki vereceği merak konusu. Kara Sevda'nın ilk bölümlerinde sevgilisi Burak Özçivit'in rol arkadaşı Neslihan Atagül ile çekilmiş samimi fotoğraflarını gören Fahriye Evcen'in kıskançlık yaptığı, dizi setini bastığı iddia edilmişti. Neslihan Atagül'ün nişanlısı Kadir Doğulu ve Burak Özçivit arasında ise bir dönem soğuk rüzgarlar esmişti. Burak Özçivit, Neslihan Atagül ile samimi sahnelerinin Kadir Doğulu'yu rahatsız edip etmeyeceğinin sorulması üzerine "Kadir arkadaşım. Bizde yanlış olmaz" demişti. Bu açıklamadan hoşlanmayan Kadir Doğulu , Twitter'dan "Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli." notunu düşmüş, bir dönem aynı projede yer alan iki yakışıklı oyuncunun arası bozulmuştu.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan Burak Özçivit, Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl'de dünya ikincisi olan yakışıklı oyuncu, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. İlk deneyimini Eksi -18 dizisinde yaşayan Burak Özçivit, dizilerdeki çıkışını Zoraki Koca ile yapmıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide boy gösteren Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle zirveye çıkmıştır. Pek çok dizi projesiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu; Musallat, Aşk Sana Benzer ve Kardeşim Benim filmlerinin de kadrosunda yer almıştır.

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

1992 doğumlu olan Neslihan Atagül, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da "Yaprak Dökümü" dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. 2006 yılında "İlk Aşk" filmi ile beyazperdeye adım atan Neslihan Atagül, Altın Koza Film Festivali'nde "Umut Veren Genç Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Hayat Devam Ediyor" adlı dizide rol almıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan "Araf" filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Dizi projelerinde ilk başrolünü Fatih Harbiye ile alan genç oyuncu, şu anda Burak Özçivit ile birlikte "Kara Sevda" adlı dizide oynamaktadır.

Anahtar Kelimeler: