Neştersiz Güzelliğe İlgi

Amerika'da başarıyla uygulanan neştersiz, kansız, ağrısız güzellik ülkemizde de ilgi görüyor.Bio emilebilir çift yönlü ipler...

Amerika'da başarıyla uygulanan neştersiz, kansız, ağrısız güzellik ülkemizde de ilgi görüyor.

Bio emilebilir çift yönlü ipler ile yarım saat süren uygulamada, kişi 10 yıl gençleşebiliyor. İpler, sarkık ya da kırışıklık olan bölgeye çok ince iğnelerle yerleştiriliyor. İp cildin altına sokulup istendiği kadar derinliğe yerleştiriliyor. Cilt yeterince toparlandığında ip kesiliyor ve küçük koniler bölgeden derinin altına asılıyor. Dışarıdan bakıldığında hiçbir iz görülmüyor. Kullanılan ip ve koniler 6 ile 9 ay içinde kendiliğinden eriyor. İpler ile yapılan uygulamanın en belirgin sonucu 6 ay sonra ortaya çıkıyor. Yöntemin kalıcılığı ise 4 yıl sürüyor. Amerika'da başarı ile uygulanan bıçaksız dikişsiz güzellik 'trend'in ülkemizde de ilgi gördüğünü belirten Dermamed Sağlık Merkezi'nin sorumlu müdürü Dr.Nejat Can, "Bıçaksız dikişsiz yapılan yarım saatlik uyguma ile 10 yıl gençleşmek mümkün. Bio emilebilir çift yönlü küçük konilerden oluşan iplerle yapılan kancalama uygulamasında kişinin, hastanede yatmasına veya bandajla dolaşmasına gerek yok" dedi. Aralarında ismi gizli tutulan çok sayıda sanatçı ile sosyetik güzel, yaz başında bıçaksız ve dikişsiz güzellik hizmeti almak için randevu sırasına girdi.

Reklam
Reklam

AMERİKA'DA İLGİ GÖRÜYOR

Amerika'dan sonra ülkemizde de ilk kez kendileri tarafından uygulanmaya başlandığını belirten Dermamed Sağlık Merkezi'nin sorumlu müdürü Dr.Nejat Can, "Artık ülkemizde, neştersiz, kansız ve ağrısız estetik güzellik hizmeti veriyoruz. Özel üretilmiş eriyebilen ipler sayesinde yüz ve yanak bölgesindeki sarkıklık, düşük kaşların kaldırılması, burun genişliğinin daraltılması, burun ucunun kaldırılması, yüzdeki kırışıklıkların düzeltilmesi sağlıyoruz. Verdiğimiz hizmetler sadece bu kadar değil. Ayrıca göz çevresi, alın, yanaklar, burun, boyun, göğüsler kol altındaki sarkıklıklar hatta diz üstüne bile uygulanabiliyor. Bu uygulama Amerika'da uzun süredir uygulanıyor. Ülkemizde de tarafımızda verilen hizmette yarım saatte 10 yıl gençleşme imkanı sunuyoruz. Bıçaksız dikişsiz operasyonda hastaları hastanede yatırmıyor, bandajla dolaştırmıyoruz. Yapılan uygulamada hiç bir yan etki yoktur" dedi.

ÖZEL İPLER

Bio emilebilir çift yönlü küçük konilerden oluşan iplerin sarkık ya da kırışıklık olan bölgeye çok ince iğnelerle yerleştirildiğini belirten Dr.Nejat Can, sözlerini şöyle sürdürdü: "İğneye takılı olan ip cildin altına sokulup istendiği kadar germe sağlanıyor. Cilt yeterince toparlandığında ip kesiliyor ve küçük koniler bölgeden derinin altına asılıyor. Dışarıdan bakıldığında ise hiçbir iz görülmüyor. Kullanılan ip ve koniler 6-9 ay içinde kendiliğinden eriyor ancak yöntemin etkisi sürüyor. Kullanılan ip özel olduğu için eridikten sonra bile cilt altındaki kollajen dokuyu uyarıp kendisini yenilemesini sağlıyor. Diyelim ki yüzü astınız. Ancak sonuçtan memnun kalmadınız. İşlemden vazgeçip yenisini yapabiliyorsunuz."

Reklam
Reklam

Artık bıçaksız ve dikişsiz güzelleşmenin mümkün olduğunu vurgulayan Dr.Nejat Can, sözlerine şöyle devam etti: "Amerika'da başarı ile uyulanan bu yeni trent, tüm dünyaya yayılıyor. Çünkü klasik estetik cerrahideki gibi kan yok, neşter yok, genel anestezi yok. Sadece lokal bir uyuşturmayla kısa sürede işlem tamamlanıyor. Tüm yüze uygulandığında yöntem yarım saat sürüyor, hasta bir iki günde normal hayatına dönebiliyor. Ancak ilk birkaç gün dikkatli olmak, yüzü ovuşturmamak, sert hareketlerden kaçınmak ve yüksek yastık kullanmak gerekiyor. 7 ile 10 gün içinde normal hayata dönüşüm tamamen mümkün. Yapılan bu uygulama sayesinde kişi, bir ay sonra denize havuza girebildiği gibi istediği sporu yapabiliyor. Özel ipler ile yaptığımız uygulamanın en iyi sonuçları altı ay sonra tamamen belirgenleşiyor. Yöhtemin kalıcılığı dört yılı bulabiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz