Network Ve Swarovski Yılbaşı Için Buluştu

- YILBAŞINA özel bir işbirliğine imza atan NetWork ve Swarovski firmaları ortak hazırladıkları ürünleri tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Gömlek, denim ve trikoların

- YILBAŞINA özel bir işbirliğine imza atan NetWork ve Swarovski firmaları ortak hazırladıkları ürünleri tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Gömlek, denim ve trikoların Swarovski taşların ışıltısıyla buluştuğu koleksiyonda
Elif Cığızoğlu’nun 5 bin 800 adet Swarovski kristali kullanarak tasarladığı haute-couture elbise de yer alıyor. NetWork’un İstinyePark mağazasında alıcısını bekleyen ve iki parçadan oluşan elbisenin tamamını kristaller kaplıyor.

Yılbaşı için farklı hediye seçenekleri oluşturan ve sınırlı sayıda üretilen ‘NetWork&Swarovski Özel Koleksiyonu’nun yanı sıra Swarovski markalı ürünler de seçili mağazalarda yerini aldı.

Reklam
Reklam

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz