NEÜ Bayan Basketbol Takımı Galibiyet Peşinde

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi B grubunda mücadele edene ve ilk 2 maçını kaybeden Nevşehir Üniversitesi, kendi evinde oynayacağı maçı

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi B grubunda mücadele edene ve ilk 2 maçını kaybeden Nevşehir Üniversitesi, kendi evinde oynayacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, yaptığı açıklamada, Nevşehir'de spor kültürünün yerleşmesi ve sportif faaliyetlerde de artık Nevşehir'in isminin duyulması için mücadele verdiklerini ifade etti.

Nevşehir Üniversitesi olarak ilin bilimsel tanıtımlarının yanı sıra sportif faaliyetlerle de tanıtımına, spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmaya devam ettiklerini belirten Taşğın, "Bu amaç doğrultusunda üniversitemiz bünyesinde kurduğumuz 2. Lig Bayan Basketbol Takımımız bu sene Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig Bayanlar Basketbol B Grubunda mücadele etmektedir. İlk iki maçını deplasmanında As İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile oynadı. Evinde ilk maçını bu hafta ilimizde oynayacak olan üniversitemiz basketbol takımına destek olmak amacıyla tüm sporseverlerimizi oynanacak karşılaşmaya davet ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Taşğın, bu maçı kazanarak tüm Nevşehirli'lere galibiyet hediye etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Nevşehir Üniversitesi-Harran Spor karşılaşması, 11 Kasım Pazar günü saat 18.00'de Damat İbrahimpaşa Spor Salonunda oynanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: