NEÜ Bayan Basketbol Takımı Galibiyet Peşinde

Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve oynadığı 4 karşılaşmanın 3'ünü kaybeden Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Bayan Basketbol Takımı kendi

Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve oynadığı 4 karşılaşmanın 3'ünü kaybeden Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Bayan Basketbol Takımı kendi evinde oynayacağı 5. maçında galibiyet arıyor.

Nevşehir Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, yaptığı açıklamada, Nevşehir'in ulusal ve uluslararası sportif alanda hak ettiği yerini alması için katkılarını esirgemeyeceklerini ifade ederek, 25 Kasım Pazar günü Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda saat 18.00'de oynanacak olan Nevşehir Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı ile Ankara takımlarından Orman Spor Bayan Basketbol müsabakasına tüm sporseverleri davet etti.

Reklam
Reklam

Taşğın, amaçlarının skordan çok spor kültürünün şehirde istenilen noktaya taşınarak, sporda marka şehir kimliği oluşturmak olduğunu kaydetti.

Ligde oynadığı 4 maçtan 3'ünü kaybeden, kendi evinde daha önce Harranspor'u mağlup eden ve ligde 8. sırada yer alan NEÜ Bayan Basketbol Takımı, Orman Spor'u yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: