Neü Bayan Basketbol Takımı İlk Maçında Galip

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) 2. Lig Bayan Basketbol Takımı, Nevşehir’de karşılaştığı Harran Sporu 84-61 yendi.Nevşehir Damat...

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) 2. Lig Bayan Basketbol Takımı, Nevşehir’de karşılaştığı Harran Sporu 84-61 yendi.

Nevşehir Damat İbrahimpaşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı ile Harran Spor Takımı karşılaşmasına; Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Üniversitesi akademik ve idari personelinin yanı sıra yoğun bir katılım oldu.

Reklam
Reklam

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74. Yıldönümü dolayısıyla ellerinde “Kim Demiş Gittin Diye…” yazılı pankartla sahaya çıkan Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı ayakta alkışlanırken, takım oyuncuları maçı izlemeye gelen protokol üyelerine çiçek takdim etti. Ayrıca Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın günün anısına Harran Spor Kulübü Başkanına plaket verdi.

Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen maç sonunda Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı, Harran Sporu 84-61 yendi.

Bayan Basket Takımı Antrenörü Mustafa Yarılı maç sonunda yaptığı değerlendirmede, “Maç boyunca skordan çok oyunun centilmence geçmesine büyük önem verdik. Bundan sonraki karşılaşmalarda daha iyi oyun sergileyerek gerek Üniversitemizin, gerekse şehrimizin adını daha başarılı bir şekilde duyuracağız.” dedi.

Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Nevşehir Üniversitesi olarak şehrin sportif kültürüne katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirterek, tribünü dolduran tüm sporseverlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Sporun toplumsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, “Nevşehir Üniversitesi olarak Türk sporunun kalkınması için Nevşehir Üniversitesi olarak her türlü sportif faaliyete elimizden gelen bütün katkıyı vermeye devam edeceğiz. Ayrıca Nevşehir’den de üst düzey sporcu, spor adamı çıkması için çalışmalarımız devam edecek. Bu vesileyle bugün burada elde ettikleri galibiyetten dolayı teknik heyete, sporculara ve desteklerini esirgemeyen tüm sporseverlerimize de teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ayrıca Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımını ve teknik heyetini elde ettikleri galibiyetten dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: