NEÜ Bayan Basketbol Takımına ABD'li Transfer

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde B Grubu'nda mücadele eden Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Bayan Basketbol Takımı, ABD'li basketbolcu Ree Iola Browne

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde B Grubu'nda mücadele eden Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Bayan Basketbol Takımı, ABD'li basketbolcu Ree Iola Browne transfer etti.

Ligde Nevşehir'i temsil eden NEÜ Bayan Basketbol Takımı, Amerikalı basketbolcu Ree Iola Browne ile sözleşme yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Transferle ilgili açıklama yapan NEÜ Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Antrenörü Mustafa Yarılı, gerçekleştirilen transfer ile birlikte NEÜ Bayan Basketbol Takımının eksiklerinin giderilmesinin yanı sıra profesyonelleşme yolunda olumlu bir adım atıldığını belirterek, eksikliklerin giderilmesi ile birlikte yeni başarılara imza atmayı hedeflediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

NEÜ ile sözleşme imzalayan ve takıma katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Browne de, kendisini takıma davet eden teknik heyete teşekkür ederek, yeni başarıları birlikte elde edeceklerini kaydetti.

Muhabir: Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: