Neü Bayan Basketçileri B Grubunda Mücadele Edecek

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’nin TKB2L 2012-2013 sezonu fikstüründe Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) 2. Lig Bayan Basketbol...

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’nin TKB2L 2012-2013 sezonu fikstüründe Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) 2. Lig Bayan Basketbol Takımı B grubunda yer aldı.

TKB2L 2012-2013 sezonu fikstürü, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Lig Kurulu Toplantısının ardından yapılan kura çekimi ile belli oldu. Yapılan kura çekimine Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Ligler Direktörü Ahmet Araşan ve Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, NEÜ Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Antrenörü Mustafa Yarılı ve Menajer Ahmet Köksal’ın yanı sıra diğer kulüplerin yöneticileri katıldı. Gerçekleştirilen kura çekimiyle birlikte bu sezon 3 grup halinde 30 takımın katılımı ile düzenlenecek ve 13 Ekim 2012 tarihinde başlayacak olan sezonun grupları ve fikstürleri belli olurken, NEÜ 2. Lig Bayan Basketbol Takımı B Grubunda yer aldı.

Reklam
Reklam

Akademik ve idari başarıların, fiziki yapılanma ve her geçen yıl artan öğrenci sayısının yanı sıra sportif faaliyetlerle de ismini duyuran Nevşehir Üniversitesi olarak üniversite bünyesinde yeni kurulan 2. Lig Bayan Basketbol Takımıyla yeni başarılara imza atmaya hazırlandıklarını söyleyen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, “2007 yılında kurulan Nevşehir Üniversitesi olarak gerek üniversitemizin gerekse şehrimizin ismini sporda da duyurmak için çalışmalarda bulunuyoruz. Bu amaç doğrultusunda Üniversitemiz bünyesinde 2. Lig Bayan Basketbol Takımımızı kurduk. Bugün yapılan kura çekimiyle birlikte takımımızın grubu da belli oldu. Bu karşılaşmalarda iyi sonuçlar elde ederek üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Yarılı ise, “Öncelikle yeni sezonun tüm spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Biz Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı olarak sezona iyi hazırlandık. Sporcularımızı kampa alarak yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. Çünkü bu sezon bizim ilk maçımız ve ilk karşılaşmamız olacak. İnşallah iyi dereceler elde edeceğiz. Ayrıca bu takımın kurulmasında büyük emekleri olan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere tüm yönetimine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: