NEÜ, Engelsiz Üniversiteler Çalıştayına katıldı

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ), Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 6. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı'na katıldı.

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ), Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 6. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı'na katıldı.

Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre çalıştaya üniversiteyi temsilen üniversitenin Engelsiz Üniversite Birim Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeliha Leblebici ve Psikolog Leyla Sarı katıldı.

Çalıştayda engelli etiğine ilişkin sorunlar, engelli bireylerin bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanımı, engelsiz üniversite birimleri ile ilgili olarak üniversitelerde uygulanan yöntemler ve somut çözümler ve dünya engellilik raporu gibi konular ele alındı.

Reklam
Reklam

Nevşehir Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birim Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeliha Leblebici ve Psikolog Leyla Sarı da çalıştayda, üniversite tarafından yürütülen konuyla ilgili faaliyetleri anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: