Neü Futbol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Nevşehir Üniversitesi Futbol Takımı sezon öncesi Hisar Spor'la hazırlık maçı yaptı.2. etap kamp çalışmalarına Nevşehir...

Nevşehir Üniversitesi Futbol Takımı sezon öncesi Hisar Spor'la hazırlık maçı yaptı.

2. etap kamp çalışmalarına Nevşehir Üniversitesi Beden Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Alparslan İnce’nin koordinatörlüğünde ve Teknik Direktör Tarkan Güney gözetiminde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor tesislerinde devam eden Üniversite Futbol Takımı, Hisar Spor'la hazırlık maçı yaptı.

Üniversite akademik ve idari personeli başta olmak üzere hazırlık maçını izlemeye gelen sporseverler, sezon öncesi her iki takımı yalnız bırakmayarak kendilerine moral ve destek verdi.

Reklam
Reklam

Maç öncesi birbirlerine başarılar dileyen oyuncuların kıyasıya mücadele ederek ortaya koydukları dostluk ve centilmenlikleri sonunda maç 1-1 berabere bitti.

Maçı izleyenler arasında bulunan ve maç sonunda her iki takımı tebrik eden Üniversite Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, 30 Eylül’de sezonun ilk karşılaşmasını Suvermez Sporla yapacak olan Futbol Takımı ve teknik heyete teşekkür ederek tüm spor camiasına başarılar diledi. (MÖZ-SK)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: