Neü Halk Oyunları Ekibi Nevşehir’i Temsil Etti

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun (THOF)...

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun (THOF) 2013 yılı faaliyetleri çerçevesinde, Kırşehir’de düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Grup Yarışması’nda Nevşehir’i temsil etti.

Yarışma; Amasya, Aksaray, Çorum, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Samsun, Sivas, Tokat ve Yozgat illerinden toplam 43 yarışmacı grubun katıldığı ve ‘Geleneksel Düzenlemesiz ve Geleneksel Düzenlemeli’ olarak iki dalda; minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere dört kategoride gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Halk oyunları ekibinin, Nevşehir’i her yerde en güzel şekilde temsil ettiğini ifade eden NEÜ Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, “İlimizde spor kültürünün gelişmesinde desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere ekibimizin çalıştırıcısı Aysun Akpınar’a ve tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum. Şehrimizi sportif anlamda tanıtmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz